Zin in een nieuwe uitdaging?

Kom ons team versterken

Solliciteer nu!
/
Jobs /
Vacatures /

Uniek concept

Nieuw: expositie restaurant Kazerne, met nu al rave reviews onder meer in de New York Times en winnaar van de Entree Hospitality Awards in de categorie 'meest trendbepalend concept'.

Hier, in een voormalige kazerne en industriële loods in het centrum van Eindhoven komen sinds oktober 2014 de werelden van kunst, design en techniek letterlijk samen met goed eten en drinken.

De gerechten uit de Kazerne keuken zijn robuust, Italiaans/mediterraan- en groente georiënteerd. De kleine kaart wisselt regelmatig. Alles wordt in eigen huis gemaakt, met verse ingrediënten. Ook over onze wijnkaart ontvangen we veel complimenten.

Kazerne bestaat uit ruim 2.500 vierkante meter expositieruimte met daarin een bar, 100 couverts restaurant, een multifunctionele zaal die ook als theater en symposiumruimte is in te zetten en een shop. Als het erfgoed volledig is gerestaureerd (schatting medio 2018), komen er nog acht exclusieve hotelsuites bij, een 30 couverts fine dining restaurant, een creatieve sociëteit en een aantal boardrooms.

De sfeer is kosmopolitisch met een rauw artistiek randje. Een uniek en ambitieus concept.

Gezocht: Ambitieuze sous-chefkok

Een partij van 100 couverts in de ene zaal, 30 in de andere en 80 gasten in het à la carte restaurant. Alles huisgemaakt, robuust en groente-georiënteerd, met een Italiaanse touch. Klinkt dit als een werkomgeving om van te watertanden? Dan zoeken wij jou!

Gezocht: ambitieuze sous-chefkok

Om onder leiding van Executive chef Carlos Blankers en Kitchen Chef Giovanni Gabana het eigentijdse hospitality concept van Kazerne verder mee te ontwikkelen. Als sous-chefkok maak jij onderdeel uit van ons keukenteam van zeven medewerkers, die samen smaakbepalend zijn voor ons unieke design expositie restaurant.

Heb jij:

•    Een authentieke robuuste, verse, ambachtelijke en trendsettende kookstijl;
•    Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie en met een vergelijkbaar volume;
•    Een gedegen opleiding die je in staat stelt moderne technieken adequaat te doseren;
•    Een flinke dosis enthousiasme waarmee je ons internationale team kan versterken;
•    Ambitie, een open mind, een flexibele en kostbewuste instelling?

Onze uitdaging:
•    De unieke mogelijkheid om een internationaal spraakmakend hospitality concept mee uit te bouwen;
•    Een centrale rol waarin je je organisatorische en managementcapaciteiten kan ontwikkelen;
•    De gelegenheid om met het managementteam mee te denken over de operationele en strategische planning;
•    Een dynamische werkomgeving met nauwe samenwerking tussen keuken-, bedienings- en programmateam.

Interesse?

Vanzelfsprekend bieden we een passend salaris en emolumenten. De werktijden zijn in overleg, in lijn met onze dagelijkse openingstijden van 08:00 - 00:00 uur. Heb jij zin in om ons enthousiaste en ambitieuze team Kazerne te versterken? Mail dan direct je motivatie en CV inclusief foto aan jobs@kazerne.com. We zijn benieuwd!