Zin in een nieuwe uitdaging?

Kom ons team versterken

Solliciteer nu!

Uniek concept

Nieuw: expositie restaurant Kazerne, met nu al rave reviews onder meer in de New York Times, winnaar van de Entree Hospitality Awards in de categorie 'meest trendbepalend concept' en proud member van Designhotels.com.

Hier, in een voormalige kazerne en industriële loods in het centrum van Eindhoven komen sinds oktober 2014 de werelden van kunst, design en techniek letterlijk samen met goed eten en drinken.

De gerechten uit de Kazerne keuken zijn robuust, Italiaans/mediterraan- en groente georiënteerd. De kleine kaart wisselt regelmatig. Alles wordt in eigen huis gemaakt, met verse ingrediënten. Ook over onze wijnkaart ontvangen we veel complimenten.

Hot-spot Kazerne bestaat uit ruim 2.500 vierkante meter expositieruimte met daarin een bar, 100 couverts restaurant, een multifunctionele zaal die ook als theater en symposiumruimte is in te zetten en een shop. Als in oktober 2018 het erfgoed volledig is gerestaureerd, komen er nog acht exclusieve hotelsuites bij, een 30 couverts fine-dining restaurant, een membersclub en een aantal kleinere zalen.

De sfeer is kosmopolitisch met een rauw artistiek randje. Een uniek en ambitieus concept.

WANTED: Medewerker hotel- en groepsreserveringen (sales)

Ben jij een ervaren medewerker hotel- en groepsreserveringen en geboren spin in het web? Weet je aan de juiste knoppen te draaien om de bezetting te verhogen? Kun je snel, secuur en verkoopgericht werken en tegelijkertijd gasten aan je binden? Dan zoeken wij jou! Zeker als je een enthousiaste en ambitieuze persoonlijkheid bent, die zowel Nederlands als Engels spreekt en schrijft.

Binnen het groeiende concept van de Kazerne verwerk je de hotel, event- banquet- en groepsaanvragen in passende offertes. Je weet deze om te zetten in reserveringen met bijbehorende vervolgacties in het team. Je werkt nauw samen met je collega van de afdeling reserveringen, de directie, chef-koks, bedrijfsmanager en marketing- en communicatiemedewerker. Samen maak je plannen voor de actieve verkoop en de (after)sales, die je samen met het team uitvoert. Als een van de aanspreekpunten voor de gast werk je er met liefde en plezier aan mee om van iedere boeking een succes en bijzondere beleving te maken.

Een open mind, commerciële, communicatieve en digitale vaardigheden én minimaal twee jaar relevante ervaring (onder meer met reserveringssystemen) zijn een must. Met een vakgerichte opleiding, kennis van revenue management en voorliefde voor cultuur en design heb je een streepje voor.

Vanzelfsprekend bieden we een passend salaris en uitstekende voorwaarden, met doorgroeimogelijkheden.

Iets voor jou?
Heb jij zin in om ons enthousiaste en ambitieuze team parttime (minimaal 24 uur) of fulltime (in combinatie met administratieve en/of receptiewerkzaamheden) te versterken? Mail dan uiterlijk 23 juli je motivatie en CV inclusief foto aan jobs@kazerne.com. We zijn benieuwd!